خیار برای سفره آرایی

خیار فیزیکی از سبزی های بسیار مناسب برای سفره آرایی است .فقط خیارهایی برای این کار انتخاب کنید که استوانه ای ومستقیم باشد.خیارهای خمیده وآنهایی که فرورفتگی یا برجستگی در بدنه دارند ، در این مورد بکار نمی روند زیرا منظور ما تهیه سالاد نیست ، بلکه می خواهیم سفره آرایی کنیم مخصوصاً تازه بودن خیار حائز اهمیت است .هیچگاه از خیارهای خیلی درشت برای تزیین استفاده نکنید .
برای اماده سازی یک سبد خیاری کوچک محتوی سبزی های مختلف به این وسایل نیاز دارید :کارد تیز وباریک –موکت بُر –ماده اولیه :یک خیار متوسط –زمان لازم برای ساخت : 3دقیقه –ماندگاری :2روز در هوای خنک یا یخچال 
طرزکار :از یک خیار استوانه ای به طول تقریبی 5سانتی متر جداکنید وببُرید .در نصفه ی دور استوانه شیارهایی به موازات هم ایجاد کنید قوس خیار را تا نیمه آن به اندازه 1سانت درست در قسمت وسط خیار علامت گذاری کرده.ودر دو طرف آن را تا نیمه خیار ببُرید تا قسمت 1سانتی به عنوان دسته سبدخیاری قرار گیرد .سپس داخل سبدوزیردسته یعنی گوشته خیار را با کمک چاقویی تیز خارج نمایید تا به شکل سبد در آید.شما می توانید درون این سبد را با انواع سبزیجات قلمی بلند مثل پیازچه ، تره یا هویج بلند وباریک خرد شده پر نمایید.همچنین شما می توانید با خیار یک گل زیبای ارکیده جهت سفره آرایی بسازید برای ساخت این گل از قطعات نازک نیم دایره ای خیار و یک گوجه فرنگی استفاده کنید .نیم دایره های خیار را به صورت مدور قرار دهید وبه فاصله یک در میان یکی از آنها را رول کنید وبه صورت گلبرگ خمیده درون نیم دایره ها قرار دهید سپس با پوست 1عدد گوجه فرنگی قرمز به کمک پیچیدن گل سرخ زیبا بسازید و وسط خیار مدور قرار دهید .کنار هم قرار گرفتن رنگ سبز و قرمز و سبز رویش در این گُل زیبایی خاصی به سفره آرایی شما خواهد داد . 
 

گوینده:پوران حاجتی