جهش تولید | پنج‌شنبه، ۹ بهمن ۱۳۹۹

خورش کیلکا - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خورش کیلکا

مواد لازم :

گشنیز 250 گرم

شنبلیله 50 گرم

تمبر هندی 150 گرم

فلفل قرمز یک قاشق چای خوری

نمک کمی

پیاز درشت 2 عدد

ماهی کیلکا 250 گرم

پودر کاری 1 قاشق چای خوری

سیر خرد شده یا رنده شده 2 حبه

زردچوبه و فلفل کمی

روغن به مقدار لازم

آرد یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

ابتدا گشنیز و شنبلیله را خرد کنید ، پیاز خرد شده را با روغن کمی نمک و زردچوبه درون تابه سرخ کنید وقتی طلایی شد سیر را هم به پیاز اضافه کنید تا سرخ شود ، در این مرحله سبزی های سرخ شده را هم اضافه کنید و هم بزنید تا سرخ شوند ، زدچوبه ، پودر کاری و آرد را هم اضافه کنید و هم بزنید ، تمبر هندی را از قبل در یک لیوان آب خیس کرده و سپس از صافی عبور دهید تا جایی که فقط هسته ها در صافی بماند سپس فلفل قرمز و آب تمبر را به قابلمه خورش اضافه کنید تا یک ربع دیگر هم بجوشد . خورش که جا افتاد ماهی های کیلکا را که سر و استخوان میانی آن را گرفته اید به قابلمه اضافه کنید تا با حرارت ملایم ماهی ها در قابلمه بپزد ، زمانیکه ماهی ها هم پخت و خورش جا افتاد از روی حرارت بردارید .

نکته : کسانی که از سیر در این غذا خوششان نمی آید می توانند از گرد سیر استفاده کنند این خورش با پلوی قالبی (کته قالبی ) بسیار لذیذ است.

مربی و کارشناس آشپزی:پوران حاجتی

 

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع: آشپزی