جهش تولید | چهارشنبه، ۳۰ مهر ۱۳۹۹

خورش محلی فسنجان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خورش محلی فسنجان

Loading the player...

مربّی و کارشناس آشپزی :خانم  پوران حاجتی

مواد لازم:

-      گردو آسیاب شده 1 کیلو

-      مرغ روز یا مرغ و ماکیان محلی مثل اردک – غاز – مرغابی – خوتکا 1 عدد پاک کرده

-      رب انار ترش یا شرین بسته به ذائقه خودتان به مقدار لازم

-      نمک و زردچوبه کمی

-      کشمش بدون دم در صورت تمایل 1 فنجان

طرز تهیه :

اگر با مرغ و ماکیان محلی آماده می کنید اول ماکیان محلی را با آب نیم پز کرده گردوی آسیاب شده ، رب انار ، نمک و زردچوبه را اضافه کنید با حرارت کن بپزید و روغن بیندازد ، هرگاه نیاز به آب پیدا کرد حتماً از آب سرد و کم کم آب را اضافه کنید تا هم گردو به روغن بیفتد و هم خورش شما بهتر جا بیفتد ، اگر از مرغ روز استفاده می کنید برعکس بالا، باید اول گردو را نیم پز کرده سپس مرغ را درسته یا قطعه قطعه شده به همراه رب انار و نمک و زردچوبه اضافه کنید ، وقتی خورش پخت با پلوی زعفرانی و چاشنی ترب سفید سرو نمایید .

 

نوع: تولید ویژه صوتی

موضوع : آشپزی