رونق تولید ملی | شنبه، ۱۰ اسفند ۱۳۹۸

خورش محلی ترش تره - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خورش محلی ترش تره

Loading the player...

مربّی و کارشناس آشپزی :خانم  پوران حاجتی

مواد لازم :

-      سبزی ها شامل : ( جعفری ، تره ، گشنیز، اسفناج، چغندر) جمعاً 1 کیلوگرم ریز خرد شده

-      سیر 1 بوته

-      تخم مرغ یا تخم اردک 3 عدد

-      روغن کمی

-      آب غوره یا آب انار کمی

-      نمک ، فلفل ، زردجوبه کمی

-      آرد سفید برنج یا آرد گندم 2 قاشق غذاخوری برای غلظت

طرز تهیه :

سبزی های خرد شده را با کمی آب و نمک و زردجوبه 5 دقیقه بپزید سیر را کوبیده با روغن ، نمک زردجوبه سرخ کنید ( با حرارت ملایم ) تخم مرغ را به تابه ی سیر اضافه کرده از روی حرارت بردارید ، نمک و آب غوره را به قابلمه سبزی اضافه کنید تخم مرغ و سیر آماده را هم اضافه کنید آرد و آب را حل کرده اضافه کنید وقتی خورش جا افتاد از روی حرارت بردارید و با پلو میل کنید برای چاشنی از کولی و ماهی شور پخته شده یا سرخ شده می توانید به همراه تُرُب استفاده کنید .

 

نوع: تولید ویژه صوتی

موضوع : آشپزی