خورش محلی ترش تره - نمایش محتوای تولیدات ویژه
خورش محلی ترش تره
مربّی و کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
مواد لازم :
- سبزی ها شامل : ( جعفری ، تره ، گشنیز، اسفناج، چغندر) جمعاً 1 کیلوگرم ریز خرد شده
- سیر 1 بوته
- تخم مرغ یا تخم اردک 3 عدد
- روغن کمی
- آب غوره یا آب انار کمی
- نمک ، فلفل ، زردجوبه کمی
- آرد سفید برنج یا آرد گندم 2 قاشق غذاخوری برای غلظت
طرز تهیه :
سبزی های خرد شده را با کمی آب و نمک و زردجوبه 5 دقیقه بپزید سیر را کوبیده با روغن ، نمک زردجوبه سرخ کنید ( با حرارت ملایم ) تخم مرغ را به تابه ی سیر اضافه کرده از روی حرارت بردارید ، نمک و آب غوره را به قابلمه سبزی اضافه کنید تخم مرغ و سیر آماده را هم اضافه کنید آرد و آب را حل کرده اضافه کنید وقتی خورش جا افتاد از روی حرارت بردارید و با پلو میل کنید برای چاشنی از کولی و ماهی شور پخته شده یا سرخ شده می توانید به همراه تُرُب استفاده کنید .
نوع: تولید ویژه صوتی
موضوع : آشپزی