رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

خورش محلی انار آویج - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خورش محلی انار آویج

Loading the player...

مواد لازم:

-      گوشت چرخ کرده نیم کیلو گرم

-      پیاز رنده شده 1 عدد

-      مغز گردوی ساییده شده 4 الی 5 پیمانه

-      سبزی خرد شده شامل ( تره – جعفری – گشنیز – نعنا – پونه و سبزی محلی چوچاق که مخصوص گیلان است به میزان لازم

-      رب گوجه فرنگی 6 قاشق

-      زردچوبه کمی

-      روغن به میزان لازم

-      نمک و فلفل کمی

طرز تهیه :

ابتدا پیاز را با زردچوبه ، نمک و گوشت چرخ کرده مخلوط کرده و سپس با دست تمیز خوب ورز دهید سپس به صورت کوفته ریزه در آورید و کنار بگذارید ، مغز گردوی آسیاب شده را با کمی نمک و زردچوبه در مقداری آب روی شعله ی ملایم گاز قرار دهید تا به مدت یک ساعت خوب بپزد سبزی ها را در تابه ای با روغن تفت داده و کمی سرخ کنید سپس به همراه رب انار به قابلمه ی گردو اضافه کنید کوفته ریزه ها را هم در تابه ای جداگانه با روغن سرخ کنید سپس به قابلمه اضافه کنید با حرارت کم مهلت دهید غذا جا بیفتد سپس با پلوی زعفرانی یا ساده سرو نمایید.

 

نوع: تولید ویژه صوتی

موضوع : آشپزی