خورشت گوشت و قارچ

موادلازم:
گوشت نیم کیلوگرم –پیاز1عدد-روغن کمی-قارچ250کیلوگرم-ادویه دلخواه کمی-نمک به میزان دلخواه-تخم مرغ 1عدد-آب لیمو 1قاشق غذاخوری
طرزتهیه :
گوشت  را به اندازه های مکعبی خرد نموده وکنار بگذارید .قارچ را نیز خرد کرده وآماده کنید 1عدد پیاز را پوشت گرفته وخرد کنید ، درون قابلمه مقداری روغن بریزید وروی حرارت قرار دهید پیاز را با کمی زردچوبه تفت دهید وباروغن کمی سرخ کنید سپس گوشت های خرد شده را به پیاز اضافه نمایید وهم بزنید ، گوشت که با پیاز سرخ شد قارچ خرد شده را هم به قابلمه اضافه نمایید وهم بزنید کمی نمک وادویه دلخواه را به انها اضافه نمایید در انتها دو عدد زرده تخم مرغ را از سفید جدا نموده ودرون پیاله با چنگال یا همزن دستی کمی هم بزنید ودر انتها به روی تمامی موادی که در حال سرخ شدن است بریزید می توانید چند قطره آبلیمو را در انتها روی غذا بپاشید تا عطر وطعم مطلوبی به خورش بدهد .این خورش را می توانید درون تابه هم آماده نمایید .لازم به ذکر است که این خورش را می توانید درون تابه هم آماده نمایید .لازم به ذکر است که این خورش با گوشت بره بسیار لذیذتر آماده می وشد اگر دوست داشتید مقداری سس گوجه تند به عنوان چاشنی ، یا ترشی لیته در کنار غذا سرو نمایید .این خورش را می توانید به عنوان وعده غذایی شام ویا ناهار با برنج میل نمایید .خورشت گوشت سرشار از پروتئین حیوانی وگیاهی می باشد وغذایی مفید برای همه خصوصاًگروه های جوان وفعال است. 
 

گوینده:پوران حاجتی