جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۱ آذر ۱۳۹۹

خورشت چاقاله - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خورشت چاقاله

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

مواد لازم :

گوشت 300 گرم

چاقاله بادام ریز 500 گرم

نعناع و جعفری 500 گرم

آب لیمو کمی

نمک و فلفل کمی

 

طرز تهیه :

ابتدا پیاز خرد شده را درون تابه با روغن ، نمک ، زردچوبه ، سرخ کنید ، گوشت خرد شده را به پیاز اضافه نموده هم بزنید کمی آب بریزید تا بپزد ، نعناع و جعفری خرد شده را جداگانه با روغن کمی نمک و زردچوبه سرخ کنید وقتی گوشت پخت سبزی های سرخ شده و چاقاله را اضافه کنید تا خورش جا بیفتد در آخر از آب لیمو برای چاشنی استفاده کنید.

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي