جهش تولید | دوشنبه، ۵ آبان ۱۳۹۹

خورشت محلی چخرتمه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خورشت محلی چخرتمه

مواد لازم :

مرغ پاک کرده 1 عدد

پیاز داغ 1 پیمانه پر

تخم مرغ یا تخم اردک 3 عدد

پلو برای مصرف با این غذا به تعداد نفرات

نمک ، زردچوبه و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

ایتدا مرغ را با کمی آب داخل دیگی با مقداری نمک و زردچوبه روی اجاق گاز قرار دهید تا بپزد وقتی مرغ خوب پخت استخوان را بگیرید و خرد کنید پیاز داغ سرخ شده را به دیگ کمرغ اضافه نمایید توجه کنید که آب مرغ نباید زیاد باشد این خورش به آب زیادی نیاز ندارد حالا 3 عدد تخم مرغ یا تخم اردک را که داشتید در پیاله ای جداگانه با چنگال هم بزنید و سپس به ظرف غذای در حال پختن اضافه نمایید ، کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید وقتی که تخم مرغ ها پخته شدند خورش چخرتمه آماده ی سرو و مصرف با پلو است .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی