جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۱ آبان ۱۳۹۹

خورشت سیر و شوید ماسوله گیلان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خورشت سیر و شوید ماسوله گیلان

مواد لازم :

گوشت راسته بدون استخوان 500 گرم

سیر 6 حبه

باقالای تازه 1 پیمانه

روغن ، نمک و فلفل و زردچوبه کمی

تخم مرغ 2 عدد

شوید خشک نصف پیمانه

طرز تهیه :

گوشت را خرد کرده و درون قابلمه با کمی روغن تفت دهید سپس با کمی آب ، نمک ، فلفل بپزید باقالا را از پوست در آورده و به گوشت اضافه کنید سیر رنده شده و شوید را با روغن ، نمک ، زردچوبه تفت داده و به قابلمه اضافه کنید زمان دهید تا به آرامی غذا جا بیفتد در آخر تخم مرغها را در غذا بشکنید و با کته سرو کنید .




 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی