سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | دوشنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۰

خورشت زیرو مازندران - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خورشت زیرو مازندران

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی



مواد لازم :
گوشت خرد شده و پخته 300 گرم
کره 50 گرم
پیاز 1 عدد
پودر زیره سبز 1 قاشق چای خوری
سی زمینی متوسط 2 عدد
تخم مرغ 4 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه کمی
شیر 1 لیتر


طرز تهیه :
ابتدا پیاز نگینی خرد شده را در کره تفت دهید تا حدی که طلایی رنگ شود ، سپس گوشت پخته شده را به همراه نمک ، زردچوبه و زیره سرخ کنید ، شیر را اضافه کنید و حرارت را زیاد کنید تا شیر بجوشد بعد تخم مرغ ها را یکی یکی درون غذا بشکنی ، مهلت دهید تا بپزد ، سیب زمینی را خلالی خرد کنید و درون تابه با روغن ، نمک، زردچوبه سرخ کنید و در انتهای پخت خورش به قابلمه اضافه نموده و با پلو سرو کنید .

مربی و کارشناس آشپزی:پوران حاجتی

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي