جهش تولید | سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۹

خورشت آبکی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خورشت آبکی

مواد لازم :

گوشت 250 گرم قطعه قطعه شده

گوجه سبز ترش « ترش آلوچه » 1 لیوان

برگ نعنای خرد شده یک لیوان

پلو برای مصرف با خورشت به تعداد نفرات

روغن کمی

نمک کمی

طرز تهیه :

ابتدا گوشت را که به قطعات مناسب خرد کرده اید با کمی آب و زردچوبه بپزید در انتهای پخت کمی نمک اضافه کنید ، درون تابه مقداری روغن بریزید و نعنا را فقط کمی تفت دهید (با روغن ) کمی نمک هم اضافه کنید آلوچه ترش و نعنای تفت داده را به قابلمه ی گوشت اضافه کنید وقتی تمام مواد پخت و آب غذا متناسب بود از روی حرارت بردارید و با برنج سرو کنید .

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی