خوراک گوشت و بادمجان

مواد لازم :
بادمجان قلمي 6عدد –گوشت ران نيم کيلوگرم چرخ کرده –گوجه فرنگي قرمز ورسيده 250گرم –روغن به ميزان لازم –نمک ، فلفل وادويه دلخواه –پياز 1عدد –رب گوجه فرنگي 2/1 فنجان 
طرزتهيه :
ابتدا پياز را بصورت نگيني وريز خرد نموده وبا کمي روغن ،نمک وزردچوبه روي گاز وداخل تابه تفت دهيد .زمانيکه به رنگ طلايي درآمد گوشت چرخ کرده را به پياز اضافه کنيد وهر دورا روي حرارت هم بزنيد تا سرخ شوند کمي نمک ، فلفل وادويه دلخواه هم اضافه کنيد همزمان بادمجان ها را پوست گرفته وبه صورت حلقه هاي 2سانتي بصورت حلقوي خرد کنيد ودرون تابه اي جداگانه که روي حرارت گاز قرار داده ايد ، با مقداري روغن از هر دو طرف سرخ کنيد بهتر است کمي نمک وزردچوبه هم بر آن اضافه کنيد تا خوش رنگ وخوشمزه شود .زمانيکه گوشت وپياز هر دو خوب سرخ شدند ، بادمجان هاي حلقه اي سرخ شده را يک رديف کامل روي گوشت درون تابه يا ظرف پريکس بچينيد وسپس روي همه آنها حلقه هاي گوجه فرنگي قرار دهيد .در ظرفي کوچک 2/1 فنجان رب گوجه فرنگي 1قاشق روغن اضافه کنيد اگر نياز به رقيق شدن بود يکي دو قاشق آب  هم اضافه نماييد وبجوشانيد سپس اين سس گوجه را روي تمامي مواد بريزيد وپس از يکي دو ثانيه که درب تابه را روي حرارت ملايم بسته نگه داشتيد ، غذا را از روي گاز برداريد وسرو نماييد .چنانچه از ظروف شيشه اي براي پخت استفاده نموده ايد نيازي به جابجايي مواد نيست مي توانيد به همان صورت غذا را روي ميز آورده وسرو نماييد .
 

گوینده : پوران حاجتی