جهش تولید | سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۳۹۹

خوراک مرغ و قارچ - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خوراک مرغ و قارچ

 

مواد لازم :

ران و سینه 300 گرم

پیاز 1 عدد

قارچ 500 گرم

کره 50 گرم

آرد ذرت 1 قاشق غذاخوری

خامه 50 گرم

نخود فرنگی 1 پیمانه

نمک و فلفل کمی

طرز تهیه :

مرغ را با مقدار مختصری آب و پیاز بپزید ، کره را در تابه آب کنید ، آرد ذرت را با کره تفت دهید سپس آب مرغ را که حاصل از پخت به جای مانده به آن اضافه کنید و هم بزنید تا غلیظ شود ، در انتها خامه را هم به تابه اضافه کنید قارچ را با کمی روغن تفت دهید و با نخود سبز یا کنسروی به این مواد اضافه کنید مرغ را هم به تابه اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه غذا را در ظرف اصلی سرو نموده و میل کنید.

مربی و کارشناس آشپزی:پوران حاجتی

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع: اطلاعات عمومي