خوراک قلوه

موادلازم:
قلوه وسفند6عدد-پیاز14عدد-نمک وفلفل کمی –نان حجیم 1عدد-کره وروغن کمی-جعفری تازه چندشاخه
طرزتهیه:
ابتداقلوه گوسفند را بشویید وبا نوک چاقو پوسته آن رادر آورید .سپس قلوه ها را ریز خرد کنید وکنار بگذارید .پیاز را پوست گرفته وخلالی خرد کنید .تابه را روی حرارت قرار دهید وپیاز را با کمی روغن ، نمک وزردچوبه تفت دهید، زمانیکه طلایی شد قلوه های ریز خرد شده را به پیاز اصافه کنید وهر دو را با هم داخل تابه با روغن تفت داده وسرخ کنید سپس کمی نمک وفلفل و در صورت دلخواه ادویه اضافه نمایید .در تابه ای جداگانه کمی کره بریزید نان حجیم را به صورت مکعب های کوچک با کاردی تیز خرد کنید ، نان های مکعبی وکوچک را که حبه قندی هستند در کره سرخ کنید تا سوخاری شوند زمانیکه قلوه وپیاز سرخ شد در ظرف اصلی انتقال دهید وسوخاری های سرخ شده را روی تمامی سطح قلوه بریزید .دور بشقاب را بوسیله برگ های جعفری تازه وحلقه های سبزیجات رنگی مثل گوجه وفلفل تزئین نمایید .خوراک قلوه را می توانید به عنوان یک غذایی خوشمزه وسرشار از پروتئین به عنوان وعده غذای شام یا ماهار میل کنید .همچنین می توانید از چاشنی ترشی کلم مخلوط وترشی لیته یا هر گونه چاشنی سنتی دلخواه یا زیتون پرورده استفاده نمایید.
 

گوینده پوران حاجتی