خوراک قارچ خامه دار با رویه سیب زمینی

موادلازم برای 6نفر :
سیب زمینی پوست کنده وخرد شده 5عدد متوسط معادل1کیلوگرم – پنیر پارمزان رنده شده 4/1 پیمانه معادل 20گرم – خردل خشک 1قاشق چای خوری –کره آب شده 60گرم –آرد معمولی تقریباً 4/3 پیمانه معادل 105 گرم – تخم مرغ آرام زده شده 1عدد
ماده پُرکننده :
روغن زیتون 1قاشق غذاخوری- پیاز خرد شده 1عدد کوچک-معادل 80گرم-رزماری تازه خرد شده 1قاشق غذاخوری –قارچ باریک خردشده 100گرم –خامه 2/1 پیمانه (معادل 125 گرم ) تخم مرغ آرام زده شده به وسیله چنگال 2عدد – پنیر نرم 75گرم –(این پنیر از شیر بز تهیه می شود )
طرزتهیه :
بشقاب پای ، به قطر 25سانتی متر را چرب کنید .کمی آرد به آرامی بپاشید و آرد اضافی را تکان دهید .سیب زمینی ها را بخار یا در مایکروویو بپزید تا نرم شود آب آن را بگیرید ،بکوبید وله کنید،سپس مهلت دهید تا خنک شود .پنیر ، خردل ،کره و مقدار کافی آرد را با آن مخلوط کنید تا خمیر سفتی بدست آید .خمیر سیب زمینی را روی کف ودیواره بشقاب آماده شده بریزید .با استفاده از یک چنگال حاشیه آن را تزئین کنید ، مدت 2ساعت یا تا زمانی که ظرف سیب زمینی سفت شود .آن را داخل یخچال قرار دهید .تخم مرغ را با قلم مو روی ظرف سیب زمینی سفت شود .آن را داخل یخچال قراردهید .تخم مرغ را با قلم مو روی ظرف سیب زمینی بمالید .آن را مدت 15دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی نسبتاً سرخ شود،داخل فر داغ بپزید .ماده پرکننده را روی ظرف سیب زمینی بریزید .ظرف را مدت 25 دقیقه یا تا زمانی که ماده پرکننده جا بیفتد در فر نسبتاً گرم قرار دهید .قبل از مصرف 10دقیقه بماند .شما می توانید آن را سرد یا گرم مصرف کنید .برای آماده سازی ماده پرکننده :
روغن را در ماهی تابه گرم کنید ، پیاز ورزماری (اکلیل کوهی ) را اضافه کنید در حین پخت آن را هم بزنید جعفری وقارچ را اضافه کنید پس از 5دقیقه از روی حرارت بردارید تا خنک شود .خامه ،تخم مرغ وپنیر را داخل کاسه کوچکی بزنید تا نرم شود مخلوط تخم مرغ اضافه کنید وخوب هم بزنید .
 

گوینده:پوران حاجتی