جهش تولید | جمعه، ۱۴ آذر ۱۳۹۹

خوراک دل و جگر مرغ ( واویشگاه) - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خوراک دل و جگر مرغ ( واویشگاه)

 

مواد لازم :

دل و جگر مرغ 300 گرم

پیاز بزرگ 2 عدد

سیب زمینی بزرگ 2 عدد

رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم

روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم

طرز تهیه :

دل و جگر مرغ را تمیز کرده و بشویید و خرد کنید ، پیازها را خلالی خرد کنید داخل تابه با روغن ، نمک زردچوبه پیازها را سرخ کنید تا به رنگ طلایی در آید در این مرحله دل و جگر خرد شده را با پیاز و روغن سرخ کنید کمی فلفل بپاشید و مهلت دهید تا سرخ شود سپس رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ خوبی به غذا بدهد ، در تابه ای جداگانه سیب زمینی ها را که به شکل خلالی خرد کرده اید
( یا مکعبی ) با روغن ، نمک ، زردچوبه سرخ کرده و به تابه واویشگا دل و جگر اضافه کنید سپس این خورش خوشمزه و مقوی و سرشار از پروتئین و آهن را با سبزی تازه ، ترشی لیته و پلو زعفرانی سرو کنید.

مربی و کارشناس آشپزی:پوران حاجتی

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع: آشپزی