خوراک دل و جگر مرغ ( واویشگاه) - نمایش محتوای تولیدات ویژه
خوراک دل و جگر مرغ ( واویشگاه)
مواد لازم :
دل و جگر مرغ 300 گرم
پیاز بزرگ 2 عدد
سیب زمینی بزرگ 2 عدد
رب گوجه فرنگی ، نمک ، فلفل ، زردچوبه به مقدار لازم
روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
طرز تهیه :
دل و جگر مرغ را تمیز کرده و بشویید و خرد کنید ، پیازها را خلالی خرد کنید داخل تابه با روغن ، نمک زردچوبه پیازها را سرخ کنید تا به رنگ طلایی در آید در این مرحله دل و جگر خرد شده را با پیاز و روغن سرخ کنید کمی فلفل بپاشید و مهلت دهید تا سرخ شود سپس رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ خوبی به غذا بدهد ، در تابه ای جداگانه سیب زمینی ها را که به شکل خلالی خرد کرده اید
( یا مکعبی ) با روغن ، نمک ، زردچوبه سرخ کرده و به تابه واویشگا دل و جگر اضافه کنید سپس این خورش خوشمزه و مقوی و سرشار از پروتئین و آهن را با سبزی تازه ، ترشی لیته و پلو زعفرانی سرو کنید.
مربی و کارشناس آشپزی:پوران حاجتی
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع: آشپزی