رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۶ اسفند ۱۳۹۸

خوراک بال سوخاری کنجدی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خوراک بال سوخاری کنجدی

Loading the player...

 مواد لازم برای 2 نفر :

بال مرغ8 عدد معادل 400گرم – آرد ذرت 1 قاشق سوپ خوری- معادل 9 گرم-پودر نان خشک یا پنیرپارمزان رنده شده به مقدار لازم-آویشن 1 قاشق چای خوری – نمک وفلفل سیاه کمی –کنجد 3/1 پیمانه 53 گرم –تخم مرغ 1 عدد –روغن سرخ کردنی مایع به مقدار لازم 

طرزتهیه :

 قسمت بالای بال ها را جدا کرده وکنار بگذارید .قسمت باقی مانده ( بازوی مرغ )را با یک دست گرفته و با دست دیگر با یک چاقوی تیز گوشت را از قسمت بالا به طرف پایین بکشید .آرد ذرت ، پودر نان خشک یا پنیر پارمزان ، آویشن ، نمک ،فلفل وکنجد را مخلوط کرده در یک بشقاب بریزید در ظرف دیگری تخم مرغ را با چنگال بزنید .بال های را در تخم مرغ زده ، سپس در مخلوط آرد بغلتانید .این عمل را دوبار انجام دهید.در ظرف گوید روغن ریخته ، روی حرارت بگذارید تا کاملاً داغ شود.هربار دو تا سه بال را در روغن سرخ کرده سپس از روغن خارج کنید ، روی دستمال کاغذی بچینید تا روغن اضافی آن گرفته شود .سپس در بشقاب چیده وبا سبزیجات تازه تزئین کنید .

نکته :توجه کنید روغن در حدی باشد که روی بال ها را بپوشاند وروغن به جدی داغ شود که نسوزد .پخت این خوراک ومصرف آن علاوه بر دریافت پروتئین وموادمغذی ، سبب میشود که از تمامی قطعات مرغ به نحو احسن استفاده شود، ضمناً سبب تنوع در برنامه هفتگی غذایی خانواده خواهد شد .

گوینده : پوران حاجتی



جواب‌های شاخه ای نویسنده تاریخ
سلام-خیلی مشتاق هستیم تا پادکست آشپزی واطلاعات... فاطمه فرحی ۱۳۹۴/۰۸/۱۸ ۱۷:۱۷

فاطمه فرحی
سلام-خیلی مشتاق هستیم تا پادکست آشپزی واطلاعات عمومی خانم حاجتی رو بذارین .فاطمه فرحی
پست شده در ۱۳۹۴/۰۸/۱۸ ۱۷:۱۷