خواص لوبیا - نمایش محتوای تولیدات ویژه
خواص لوبیا
– لوبیا از رقیق شدن خون جلوگیری میکند و مقاومت بدن را در مقابل بیماریهای عفونی بالا میبرد.
– خوراک لوبیا باعث تقویت حافظه میگردد.
– کسانی که کم خون هستند از خوراک لوبیا استفاده کنند.
– لوبیا را میتوان به جای گوشت استفاده کرد.
– برای دفع سنگ مثانه 200 گرم لوبیا سبز را در یک لیتر آب با کمی نمک پخته میل شود 3 روز متوالی به عنوان صبحانه ناشتا میل شود.
– کسانی که خام گیاهخوار هستند هیچ وقت از جوانه خام لوبیا استفاده نکنند زیرا سمی است، زیرا در لوبیای خام ماده سمی اسید سیانیدریک تولید میشود که در اثر طبخ این ماده از بین میرود.
– خوردن خوراک لوبیا باعث صاف شدن صدا میشود.
– کسانی که زیاد سفیدپوست هستند میتوانند لعاب لوبیا را به پوست خود بمالند و آن گاه در معرض آفتاب قرار گیرند تا پوست برنزه شود.
– یک ضماد خوب برای سوختگی لوبیا را بپزید سپس نرم کنید به صورت ضماد روی سوختگی بگذارید.
– شبها لوبیا کم بخورید چون تولید نفخ میکند و باعث خوابهای پریشان میشود.
– خوردن لوبیا به خاطر ماده اینوزیت آن باعث جلوگیری از ریزش مو میشود.
– یک خوراک خوشمزه و مقوی با لوبیا: ابتدا شب قبل لوبیا را خیس کرده روز بعد پاچه گوسفند را با حرارت ملایم پخته کمی پیاز داغ به آن اضافه نموده سپس لوبیاها را داخل آب بپزید از ادویههایی چون دارچین، زنجبیل، فلفل سیاه، نمک و کمی ریشه جو استفاده کنید. این غذا برای کسانی که زانو درد هستند بسیار مفید میباشد و همچنین باعث ازدیاد منی میگردد.
– لوبیا دارای انسولین گیاهی میباشد.
– مادرانی که در دوران بارداری و دوران شیردهی در غذای خود لوبیا را قرار میدهند باعث بلندشدن قد کودک میگردد.
– لوبیا ضد سوداست.
– کسانی که سکته مغزی کردهاند در غذای خود لوبیا را قرار دهند.
– خوراک لوبیا فشارخون را پایین میآورد.
– خوردن لوبیا از سرطان مخصوصاً سرطان سینه جلوگیری میکند.
– کسانی که مبتلا به اگزما شدهاند لوبیا را در برنامه غذایی خود قرار دهند.
– کسانی که دیابت دارند نباید لوبیا را شب قبل خیس کنند سپس پخته کنند به طور کلی هیچ یک از بقولات را قبلاً خیس نکنند.
– کسانی که افسرده هستند از خوراک لوبیا استفاده کنند.
– برای پایین آوردن قندخون میتوان از غلاف لوبیا استفاده کرد بدین صورت که غلاف سبز لوبیا را جوشانده و آب آن را نوشیده یا مانند سبزیها پخته و میل کنند.
– خوراک لوبیا باعث کم شدن کلسترول خون میگردد.
– کسانی که سرماخوردهاند میتوانند یک وعده غذای خود را به خوراک لوبیا اختصاص دهند.
– لوبیای سفید برای افرادی که کارهای فکری دارند بسیار مفید است.
– خوردن سوپ لوبیا درمانگر ورم اندامها یا خیز عمومی بدن میباشد.
– خوردن جوشانده لوبیا برای دانههای جلدی مؤثر است. 100 گرم در 200 سیسی آب پخته با کمی نمک پخته و میل شود.
– کسانی که بیماری قند دارند سعی کنند از خوردن کنسرو لوبیا خودداری کنند.