رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

خواص سیب - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خواص سیب

Loading the player...

دانلود

طبیعت : شیرین : گرم و تر ترش : سرد و خشک حاوی : آب ، ویتامین A,B,C مواد معدنی ، آنزیم ها ، اسید های آمنه ، رنگ دانه ها ، مواد قندی ، مواد پروتئین خواص : تقویت عمومی بدن ، رفع ناراحتی های عصبی ، یک مسواک طبیعی که به ضد عفونی و تقویت دندان ها کمک می کند ، تقویت غدد بدن ، درمان اسهال ، معده را دباغی و پاکیزه می کند ، درمان تب ، خون آمدن از بینی ، درمان بسیاری از بیماری ها ، نجات از وبا ، فکر را تقویت ، ترشح غدد بخصوص بزاق را زیاد می کند ، پوست سیب 5 برابر سیب ویتامین دارد . تقویت قلب ، مبتلایان به اوره ، اشتها آور ، بیماری های دستگاه ادراری ، ورم حاد ، بیماری های پوستی ، سرماخوردگی ، تصلب شرایین ، بی خوابی ، ترس و اضطراب ، گرفتگی صدا ، سرفه ، مبتلایان به چاقی ، دم کرده پوست سیب درمان رماتیسم و نقرس ، افراد گرم مزاج سیب ترش یا ملس بخورند ، سیب را باید با پوست و دانه اش مصرف نمود ، برای هضم آسان باید آن را خوب جوید ، دفع بواسیر ، مفید برای دیابتی ها ، سوء هاضمه ، ادرار آور ، رفع بدبویی تنفس ، سنگ کلیه و صفرا و کلیه ها ، درد مفاصل ، سرما خوردگی ، ضد سرطان . آب سیب : معده اطفال را از سموم و میکروب پاک می کند . سیب کال : اثر ضدعفونی اش از رسیده بیشتر است .

سیب سبز : ضد تب صبح ناشتا : اسهال و وبای کودکان ، تصویه کننده خون ، رفع یبوست : موقع خواب با پوست بوی سیب : تقویت قلب ، حافظه و کبد است . سیب رنده شده : دل پیچه، استفراغ، کوه گرفتگی و دریا زدگی زنان باردار ، درد چشم بر اثر ضربه سیب پخت : درمان بی خوابی و درمان تب خال خوردن یک عدد سیب ناشتا : حالت تهوع زنان باردار را از بین می برد . مضرات : خوردن زیاد سیب ترش انسان را ترسو و حافظه را ضعیف .