جهش تولید | پنج‌شنبه، ۹ بهمن ۱۳۹۹

خوارک عسل و هویج فرنگی طلایی شده - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خوارک عسل و هویج فرنگی طلایی شده

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

 

مواد لازم:

-     هویج خردشده 450 گرم

-     کره 2 قاشق غذاخوری

-     روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

-     سیر خرد شده یک حبه

-     رزماری خرد شده 1 قاشق غذاخوری

-     دانه ی خردل یک قاشق چای خوری

-     عسل2 قاشق مرباخوری

طرز تهیه :

-  هویج را درون آب در حال جوش بریزید وبه مدت 2 الی 4 دقیقه بخار پز کنید تا کاملاً ترد شود ، کره و روغن را درون تابه گرم کنید ، سیر و رزماری را به آن اضافه کنید و به مدت یک دقیقه حرارت دهید تا زمانی که به رنگ طلایی درآید ، هویج خردل و عسل را به آنها اضافه کنید و حدود 2 دقیقه مرتباً هم بزنید سپس گرم میل کنید .

 

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي