جهش تولید | چهارشنبه، ۵ آذر ۱۳۹۹

خمس انگور - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خمس انگور

Loading the player...

مواد لازم :
انگور دانه شده (بدون خوشه ودُم )20کیلوگرم , خاکستر الک کرده 1لیوان


طرزتهیه :

انگور پس از شست وشو در صافی بریزید تا آب آن خشک شود ،سپس از خوشه ودُم کاملاً جدا نمایید ودرون یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا بر اثر جوشیدن به آب بیفتد .در ظرفی جداگانه 1لیوان خاکستر الک شده را ریخته ومقداری آب انگور به آن اضافه کنید وهم بزنید ، سپس مهلت دهید تا ته نشین شود .اب زلال محلول خاکستر را در دیگ انگور در حال جوشیدن اضافه نمایید وبا کفگیر چوبی مرتب هم بزنید تا انگور کاملاً له شود ، در این مرحله شما باید حرارت گاز را کم کنید ومهلت دهید تا آرام چند ساعت بجوشد ، تا حدی که آب انگور تبخیر وسفت شود .در این صورت خمس حاضر است ، شما می توایند آن را از روی حرارت بردارید .در صورت تمایل می توانید قبل از خاموش کردن گاز ، یک قاشق مرباخوری پودر مغز هل به قابلمه خمس اضافه می کنیم .خمس انگور در گیلان معمولاً با مغز گردو ونان محلی یا مغز گردو با کته سرد مصرف می شود .نوع دیگر استفاده از آن بدین گونه است که کره را داخل تابه گرم نموده مقداری خمس اضافه می کنیم سپس تخم مرغ را در پیاله ای هم زده وروی آن می ریزیم زمانیکه تخم مرغها بسته شد آن را با نان به عنوان صبحانه ای مقوی وخوشمزه ویا عصرانه میل می کنند .که اینگونه طرز تهیه را خمس آبیج یا خمس واویج می گویند .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :آشپزی

کاری از :پوران حاجتی