جهش تولید | چهارشنبه، ۵ آذر ۱۳۹۹

خشک کردن باقالا - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خشک کردن باقالا

Loading the player...

 

برای خشک کردن باقالا کمی برگ انار را همراه باقالا در آب جوش میریزن سپس بعد از چند بار بهم زدن ، آب را خالی و باقالا را در افتاب پهن می کنند تا برای مصرف زمستانی خشک شود، برگ انار را برای این همراه باقالا میجوشانند تا هنگام خشک کردن دچار افت مگس نشود.

باقالا مازندرانی خشک را در اب سرد می خیسانند.و پس از یک روز خیساندن همراه اشبل شور مصرف می کنند یا اینکه باقالا را پس از خیساندن با اب در قابلمه میپزند و به همراه سرکه ، نمک، سماق و گلپر به عنوان عصرانه با نان ، خیار ، سیر تازه یا پیاز و گوجه میل میکنند.

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : اطلاعات عمومی

کاری از :پوران حاجتی