جهش تولید | چهارشنبه، ۵ آذر ۱۳۹۹

خرمای لقمه ای(دسر) - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خرمای لقمه ای(دسر)



مواد لازم :
خرما یک و نیم فنجان هسته گرفته
روغن 100 گرم
پودر زیره ، هل ، دارچین و زنجفیل 2 تا 3 قاشق چای خوری
گردوی خرد شده ، خلال بادام ، پسته کمی برای تزیین
پودر نارگیل و دارچین کمی برای تزیین

طرز تهیه :
خرماها را همراه با روغن و ادویه جات در تابه بریزد و تفت دهید تا خرما نرم شود ، سپس خرما را به 2 قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را پهن کنید و با قالب های دلخواه کوچک قالب بزنید و در ظرف بچینید و از گردوی خرد شده و بقیه مواد را روی هر کدام بزیزید و میل کنید و یا اینکه بعد از هسته گرفتن داخل خرما را با این مواد پر کنید و سرو نمایید.


نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع: آشپزی