رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

خاصیت تغذیه مرکبات - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

خاصیت تغذیه مرکبات

Loading the player...

مرکبات حاوی مقادیر زیادی ویتامین  c می باشد
که این میزان ، در کاهش سرما خوردگی ، کاستن شدت بیماری و کوتاه کردن زمان درمان تاثیر به سزایی دارد . همچنین ویتامین c موجود در مرکبات از بیماریهای قلب و عروق پیشگیری می کند ، تحقیقات نشان داده است درصد ابتلا به سرطان معده افراد یکه ویتامین c بیشتری را از طریق مصرف مرکبات دریافت می کنند نسبت به سایر افراد کمتر است .
مرکبات بدلیل وجود منیر اجابت مزاج را تسهیل ، بعلت اسید فولیک فراوان مصرف آن به زنان باردار توصیه می شود و ویتامین c آن سبب پیشگیری از ابتلا ی به آب مروارید می شود ، مواد مغزی موجود در مرکبات عامل موثری در تقویت حافظه ، هوش و رفع بی اشتهایی محسوب می شوند .

 

 

عوامل برنامه عبارتند از:

تهیه کننده : سیرنگ پوررحیمی

نویسنده:معصومه پور احمدی

کارگردان و تدوینگر : سید مصطفی نبوی

تصویر برداران:حسن جعفری - حسین زحمتکش

 

 

Nutritional Properties of Citrus

Citrus fruits contain large amounts of vitamin C that this amount has an important effect in reduction of catching a cold, the severity of illness and shorten the period of treatment. Vitamin C also prevents from cardiovascular diseases, researches have shown people that use more vitamin C through citrus fruits, catch stomach cancer less than others.
Citrus fruits because of containing fiber facilitate defecation, consumption of it is recommended to pregnant women because of lots of folic acid and vitamin C prevents from catching to cataract. Nutrient foodstuffs available in citrus fruits are effective in strengthen memory, intelligence and elimination of loss of appetite.