حلوای گل زرد

موادلازم :

آرد برنج 500گرم – گل زرد 100گرم – شکر300گرم –روغن 500گرم – زعفران آبکرده نصف فنجان – آب یک لیوان یا یک لیوان ونیم .قالبه های کوچک شیرینی 

طرزتهیه :

ابتدا یک الی یک ونیم لیوان آب را به همراه شکر و محلول زعفران بجوشانید و کنار بگذارید .در ظرفی برگهای گل زرد را جوشانیده سپس از صافی عبور دهید وآب آن را بگیری ،مهلت دهید تا کمی خنک شود سپس با کارد خوب ریز کنید وکنار بگذارید .تابه را روی حرارت متوسط قرارداده وآرد را به آرامی دروت تابه تفت دهید وکمی سرخ کندی تا بوی خامی آرد گرفته شود .سپس وسط آرد را با قاشق کنار بزنید وروغن را به تابه در مرکز آرد اضافه کنیددر این مرحله باید حرارت بسیار کم باشد ومدام با قاشق چوبی هم بزنید تا تمام روغن با آراد مخلوط شود سپس شکر محلول وگل ریز شده را نیز اضافه کنید وخوب هم بزنید یکی دو ثانیه که روی حرارت هم زدید ، از روی حرارت بردارید وبازهم ، با قاشق هم بزنید تا حلوا خوب حالت بگیرد وتمام مواد با هم مخلوط شوند .

چنانچه دوست دارید که حلوا معطر شود می توانید به هنگام آماده سازی محلول شکر وآب وزعفران از 2/1 فنجان گلاب نیز استفاده نمایید .پس از آماده سازی حلوا شما می توانید یکی سینی را انتخاب نموده وحلوا را دورن سینی با پشت قاشق پهن نمایید وبه صوت ساده یا با اضافه کردن انواع مغزهای رنگی یا پوردهای ادویه ای مانند دارچین یا پودر نارگیل وبسته آن را تزئین نموده ومیل کنید ویا اینکه پس از آنکه به قطر 1سانت در سینی پهن نموده اید با انواع قالب های کوچک شیرنی آن را قالب بزنید ودر ظرف شیرینی خوری چیده ومیل کنید .حلوای گل زرد از حلواهای سنتی می باشد .

گوینده:پوران حاجتی