جهش تولید | دوشنبه، ۵ آبان ۱۳۹۹

حلوای سنتی (دنگی حلوا) - ماسال - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

حلوای سنتی (دنگی حلوا) - ماسال

Loading the player...
در بعضی نقاط گیلان، شیرینی‌های خاص محلی از اجزای سفره عید است؛ حلوای عیدی یا حلوای دنگی ماسال از این جمله است.
درست کردن این حلوا آداب و تشریفاتی دارد. باید آن را شب هنگام درست کنند و آن شب را با آواز خوانی به شادی تا صبح، همراه استاد حلوایی بیدار بمانند.
حلوای عیدی را فقط در نوروز درست می‌کنند و از واجبات سنتی سفره نوروزی مردم ماسال است.اما آنچه در تهیه این حلوا بیشتر جلب توجه می کند شکل تهیه آن است. مواد اولیه توسط زنان و خود حلوا توسط مردان تهیه می شود. مردان با وسیله ای چوبی شبیه گوشت کوب ، ضرباتی آهنگین روی حلوا و تخته ای که حلوا رویش قرار دارد می زنند. این ضربات توسط چند مرد انجام می گیرد و این بدان خاطراست که همسایگان و رهگذران متوجه شوند که اهالی این خانه در حال تهیه دنگی حلوا هستند.

Name Dngy Halva Halva is a special form in certain villages is made ​​Masal. Spreads on Easter candy every Masal is Dngy Asy. But what made ​​this Halva more attention to the thing produced. Spreads by raw material by women and men to be prepared. Men with a masher like the rhythmic beat of this song blows on Halva passer squash realizes that the house is under construction