جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۱ آذر ۱۳۹۹

حلوای خشک تبریز « لوز و پسته ای » - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

حلوای خشک تبریز « لوز و پسته ای »

Loading the player...

مربّی و کارشناس آشپزی :خانم  پوران حاجتی

مواد لازم:

-      روغن 250 گرم

-      پودر قند 250 گرم

-      زنجفیل 1 قاشق مرباخوری

-      گلاب 2/1 فنجان

-      آرد 250 گرم

-      پودر هل 1 قاشق مرباخوری

-      زعفران 1 قاشق چای خوری

-      پسته کوبیده کمی برای تزیین

 

طرز تهیه :

روغن را در تابه داغ کنید آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت ملایم به رنگ طلایی درآمده و گلوله هایش باز شود ، پودر هل زنجفیل ، پودر قند را اضافه کنید ، زعفران و گلاب را حل کرده و به سایر مواد اضافه کنید سپس از روی حرارت بردارید و همینطور مخلوط کرده و هم بزنید تا حلوا یکدست شود ، درون دیسی یادرون سینی فر چهارگوش و مستطیلی و کوچک بریزید و با پشت قاشق صاف کنید و با پسته پودر شده آن را تزیین نموده زمانی که خوب خنک شد با کاردی تیز برش لوز دهید و در ظرف بپیچنید .

 

نوع: تولید ویژه صوتی

موضوع : آشپزی