رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

توپک های سیب و خرما - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

توپک های سیب و خرما

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


توپک های سیب و خرما  ( حدود 20 عدد ) « مناسب برای همه حتی دیابتی ها»
مواد لازم:  
-    سیب یا گلابی پخته شده 1 کیلو گرم
-    خرمای خشک بدون هسته 115 گرم
-    آب سیب 1 لیوان
-    دارچین 1 قاشق چای خوری
-    گردوی ریز خرد شده 50 گرم
طرز تهیه :
میوه را با پوست دو نیم کرده هسته هایش را گرفته داخل قابلمه به همراه خرما، آب سیب و دارچین روی حرارت ملایم بپزید سپس خشک کنید و له کنید ، از این مواد به صورت توپک های کوچک فرم دهید ، آجیل را زیر گریل قرار دهید تا طلایی شود توپک ها را در آن بغلتانید و داخل کاغذ شکلات یا سلفون بپیچید و داخل جعبه های بدون هوا نگهداری کرده و مصرف کنید .




نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي