توپک های سیب و خرما - نمایش محتوای تولیدات ویژه
توپک های سیب و خرما
توپک های سیب و خرما
Loading the player...
مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
توپک های سیب و خرما ( حدود 20 عدد ) « مناسب برای همه حتی دیابتی ها»
مواد لازم:
- سیب یا گلابی پخته شده 1 کیلو گرم
- خرمای خشک بدون هسته 115 گرم
- آب سیب 1 لیوان
- دارچین 1 قاشق چای خوری
- گردوی ریز خرد شده 50 گرم
طرز تهیه :
میوه را با پوست دو نیم کرده هسته هایش را گرفته داخل قابلمه به همراه خرما، آب سیب و دارچین روی حرارت ملایم بپزید سپس خشک کنید و له کنید ، از این مواد به صورت توپک های کوچک فرم دهید ، آجیل را زیر گریل قرار دهید تا طلایی شود توپک ها را در آن بغلتانید و داخل کاغذ شکلات یا سلفون بپیچید و داخل جعبه های بدون هوا نگهداری کرده و مصرف کنید .
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع : آشپزي