جهش تولید | یک‌شنبه، ۹ آذر ۱۳۹۹

ته چین گوشت - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ته چین گوشت

 

مواد لازم :
برنج 3 الی 4 پیمانه
سردست 750 گرم
پیاز 2 عدد
ماست سفت 3 لیوان
زعفران حل شده 4 قاشق غذاخوری
زرده تخم مرغ 4 الی 5 عدد
نمک ، فلفل و دارچین به مقدار لازم
کره و روغن مایع به میزان لازم

طرز تهیه :
برنج خیس شده را با مقدار مناسبی آب روی گاز قرار دهید وقتی قد کشید از صافی عبور داده و آبکش کنید ، گوشت را با پیاز و فلفل و زردچوبه بپزید تا نرم شود سپس به تکه های درشت تقسیم کنید ماست زعفران ، زرده را مخلوط نموده ته قابلمه روغن بریزید از این مایه ماست ته قابلمه ریخته سپس برنج و بعد گوشت و بعد برنج را داخل قابلمه بچینید در انتها کمی روغن و زعفران روی برنج داده و پلو را با حرارت متوسط دم کنید .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی