رونق تولید ملی | پنج‌شنبه، ۱ اسفند ۱۳۹۸

ته چین مرغ - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ته چین مرغ

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

مواد لازم:

-      برنج 600 گرم

-      ماست 1 لیوان

-      تخم مرغ 1 عدد

-      مرغ متوسط 1 عدد

-      زعفران به میزان لازم

-      ادویه و دارچین 1 قاشق چای خوری

-      نمک کمی

-      روغن به میزان لازم

طرز تهیه : ابتدا مرغ را پاک کرده اید و تمیز شسته اید 6 تکه کنید و در مخلوط 2 قاشق سوپ خوری ماست ادویه ، دارچین ، نمک و زعفران قرار دهید سپس با لیوان آب روی حرارت ملایم بپزید بعد از پخته شده استخوان های مرغ را جدا نموده برنج را با آب و 1 قاشق نمک جداگانه آبکش کنید تخم مرغ را در پیاله ای بشکنید و هم بزنید ماست ، زعفران را با تخم مرغ هم بزنید 1 کفگیر برنج را هم به آن اضافه کنید سپس ته قابلمه کمی روغن بریزید مخلوط این پیاله را ته قابلمه بریزید سپس نیمی از برنج و قطعات مرغ و دوباره برنج قرار دهید کمی آب روغن و زعفران روی پلو بدهید و پلو را دم کنید . بعد از پخت پلو را در دیس برگردانید و میل بفرمایید .

 

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي