جهش تولید | دوشنبه، ۵ آبان ۱۳۹۹

ته چین ماهی « بافر» - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ته چین ماهی « بافر»

 

مواد لازم :
برنج 750 گرم
ماهی قزل آلا 2 عدد
نمک ، فلفل، زردچوبه کمی
روغن یا کره 250 گرم
ماست سفید 1 کیلوگرم
زرده تخم مرغ 3 الی 4 عدد
سبزی پلویی 250 گرم
زعفران حل شده 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه :
برنج را از قبل با آب خیس کنید سپس برنج را با مقدار متناسبی آب روی گاز قرار دهید زمانیکه برنج قد کشید از صافی عبور دهید ماهی را با نمک ، فلفل و زردچوبه مزه دار نموده و با روغن سرخ کنید ، یک پیمانه ماست را برای تزیین کنار بگذارید ، مابقی ماست را با زرده و زعفران و نمک هم بزنید تا مخلوطی یکدست بعمل آید نیمی از برنج را با سبزی خرد شده مخلوط کنید و کف قابلمه را چرب کنید و ماهی سرخ شده را ته قابلمه بریزید سپس سبزی و پلو را رویش بریزید و فشار دهید نیم دیگر برنج را با مایه ماستی که درست کرده بودید مخلوط نموده و روی برنج و سبزی بدهید و فشار دهید در ظرف یا قالب را با فویل ببندید و در فر در طبقه اول با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت طبخ کنید هنگام سرو ماست غلیظ را درون قیف بریزید و شکوفه های گل اطراف دیس پلو ایجاد کنید.


نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی