جهش تولید | چهارشنبه، ۸ بهمن ۱۳۹۹

ته چین سبزی پلو با گوشت - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ته چین سبزی پلو با گوشت

 

مواد لازم :
گوشت ماهیچه 500 گرم
سبزی پلویی و اسفناج جمعاً 5/1 کیلوگرم خرد شده
پیاز 1 عدد
برنج 4 پیمانه
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
گرد غوره به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه :
ابتدا گوشت را با پیاز و ادویه و گرد غوره کاملاً بپزید ، اسفناج خرد شده را بپزید و در روغن سرخ کنید، سبزی پلویی شامل ( تره، گشنیز، جعفری ، شوید ) را خرد کرده و کنار بگذارید ، نمی از برنج را که آبکش کرده اید در قابلمه بریزید و با نیمی از سبزی پلو مخلوط کنید و تانیمه قابلمه پر کنید ، گوشت و اسفناج را روی پلو گذاشته و مابقی برنج را با سبزی مخلوط کنید و روی گوشت بریزید در آخر روی برنج کمی روغن و زعفران بریزید و برنج را دم کنید . ( با حرارت متوسط )


نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی