سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع زدایی‌ها | دوشنبه، ۲۴ خرداد ۱۴۰۰

ترشی پیاز - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ترشی پیاز


مواد لازم :
پیاز کوچک سفید مخصوص ترشی یک کیلوگرم
نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری
سیر 250 گرم
سرکه سفید به مقدار لازم
نمک کمی

طرز تهیه :
ابتدا بوته های خشک سیر را پوست بگیرید و رنده کنید سیر و نعنای خشک را مخلوط کنید داخل شیشه لایه ای از پیاز و لایه ای از سیر و نعنا بریزید در انتها سرکه را تا حدی که روی مواد را بپوشانید بریزید بهتر ایت کمی نمک با سرکه مخلوط کنید، بعد از 2 الی 3 ماه ترشی آماده است ، بهتر است در شیشه ترشی محکم بسته شود و از قاشق چرب یا خیس برای برداشتن ترشی استفاده نشود .


نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

مربی و کارشناس آشپزی :پوران حاجتی