رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۶ اسفند ۱۳۹۸

ترشی هفت بیجار - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ترشی هفت بیجار

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

مواد لازم:

-      بادمجان قلمی 250 گرم

-      سیب زمینی ترشی ( یارالماسی محلی ) 250 گرم

-      فلفل سبز قلمی 250 گرم

-      سیر خشک 3 بوته

-      گوجه فرنگی کال ( سبز رنگ ) در صورت تمایل 100 گرم

-      نعناع و پونه ی خشک 3 قاشق سوپ خوری از هرکدام

-      سرکه به میزان لازم

-      شیشه های در دار برای ترشی

-      نمک به اندازه لازم

طرز تهیه :

ابتدا سبزیجات را شسته و خوب خشک کنید ، بادمجان را با پوست به صورت نگینی خرد کنید ، دم فلفل ها را گرفته و به دو یا سه نیم کنید ، یارالماسی را نگینی خرد کنید ، سیر را خرد کنید ( بدون پوست ) ، گوجه فرنگی کال را خرد کنید همه را لایه به لایه در شیشه بریزید و لابه لای آنها نعناع و پونه ی خشک بریزید در انتها سرکه و نمک را روی تمامی مواد درون شیشه بریزیدتا حدی که سرکه روی مواد را بگیرد در شیشه را محکم ببندید این ترشی بعد از دو هفته قابل مصرف است .

 

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي