جهش تولید | جمعه، ۱۴ آذر ۱۳۹۹

ترشی لیمو - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ترشی لیمو

Loading the player...

مواد لازم :

لیموترش تازه وبزرگ 5عدد – نمک 4/1پیمانه – تخم خردل سیاه ف پودرشده 4 قاشق چای خوری – پودر فلفل 4قاشق چای خوری – زردچوبه کمی – شکر قهوه ای یا سفید یک ونیم پیمانه – آب لیمو ترش نصف پیمانه

طرزتهیه :

لیموترش ها را بشویید وکاملاً خشک کنید ، بهتر است کاملاً خشک باشد زیرا ذره ای آب ، ترشی را خراب می کند لیموها را یکی یکی از طول به 8 تکه ببرید ، آب خارج شده از برش لیمو را دور بریزید .نمک ، پودر تخم خردل ، پودرفلفل قرمز وزردچوبه را با هم مخلوط کنید ، شکروآب لیموترش را در تابه ی کوچکی  روی شعله ی زیاد بجوشانید ،2دقیقه آن را بجوشانید وسپس کنار بگذارید ، درون ظرف شیشه ای ورقه های لیموترش ومخلوط نمک وادویه را لایه لایه روی هم بچینید ، به نحوی که قسمت بریده شده روبه بالا بماند ، سپس 1لایه نمک و1لایه ادویه بپاشید همینطور تا تمام لیموها وادویه تما شود .زمانی که مخلوط شکر وآب لیمو خنک تر شد ، روی لیموترش ها بریزید تا جایی که همه لیموها وادویه ها را در بر بگیرد ، شیشه ها که خنک شد در آنها را سفت ببندید بهتر است از درپوش غیر فلزی استفاده کنید ، روزها شیشه ها را در معرض آفتاب قرار دهید و شبها درون خانه ، روزی 2بار بهتر است شیشه ها را تکان دهید .این ترشی بعد از 5هفته آماده ی مصرف می باشد ولی باید به این نکته توجه داشته باشیم که هرچه زمان بیشتری بماند ، ترشی بهتری بعمل خواهد آمد .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

کاری از :پوران حاجتی