رونق تولید ملی | چهارشنبه، ۳۰ بهمن ۱۳۹۸

ترشی لیته - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ترشی لیته

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

ترشی لیته
مواد لازم:  
-    گل کلم 1 کیلو گرم
-    بادمجان 1 کیلو گرم
-    هویج 500 گرم
-    تمبر هندی 1 بسته
-    تخم گشنیز سیاه دانه کمی
-    زنجفیل آسیاب شده کمی
-    سیر 100 گرم
-    موسیر 200 گرم
-    سرکه به میزان لازم
-    نمک و فلفل و زردچوبه کمی
طرز تهیه :
بادمجان ها را حلقه حلقه ببرید و رویش نمک بپاشید بعد از یک روز آبکش کنید تمام مواد را ریز خرد کنید و در مخلوط آب و سرکه (1 لیوان ) و نمک و فلفل و زردچوبه بجوشانید ، کمی که نرم شد در آبکش بریزید تا آب آن خارج شود سپس مواد را در چرخ گوشت ، چرخ کنید ، در ظرفی ریخته ادویه بزنید ، تمبر هندی را با سرکه مخلوط کرده و صاف کنید و سپس به مواد اضافه کنید، آب تمبر و مقداری سرکه بریزید تا حدی که روی مواد را بگیرد ، در ظرف را ببندید و در جای خنک نگهداری کرده و با انواع خورش ها خصوصاً غذاهای محلی و گوشتی استفاده کنید.
توضیح : به جای تمبر هندی می توانید از رب انار ترش استفاده کنید
.



نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي