رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۶ اسفند ۱۳۹۸

ترشی لوبیا سبز - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ترشی لوبیا سبز

Loading the player...
مواد لازم :
لوبیا سبز 1گیلوگرم – نعناع خشک 2/1 قاشق غذاخوری – سبزی معطر 2قاشق غذاخوری – تخم گشنیز 1قاشق غذاخوری – سیر 1بوته – ادویه ترشی 1قاشق غذاخوری – فلفل سیاه ونمک هر کدام 1قاشق چای خوری – سرکه به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا قابلمه ی زیررا پر از آب کرده وروی حرارت گاز قرار دهید مهلت دهید تا بجوشد در این زمان لوبیاهایی را که پاک کرده وشسته اید وآب آن خشک شده خرد کنید ودرون قابلمه بپزید، سپس آبکش نمایید ومهلت دهید تا خنگ شود .سیر را پوشت بگیرید وحبه حبه کنید ، سپس سبزیجات معطر ،مانند ترخون ومرزه ی خرد شده وادویه ترشی وفلفل ونمک ومقداری تخم گشنیز را با هم مخلوط کنید .شیشه مناسبی را انتخاب کنید .مقداری لوبیای داخل شیشه ترشی بریزید واز مواد آماده شده ومخلوط شده لایه به لایه آن درون شیشه بریزید تا زمانیکه شیشه پر شود در انتها سرکه را روی تمامی مواد درون شیشه بریزید تا جایی که سرکه روی مواد را بگیرد در شیشه را محکم ببندید تا هوا به درون آن نفوذ نکند .بعد از 5الی 7 روز ترشی لوبیا سبز آماده ی مصرف با انواع غذاهاست .شما می توانید در فصولی مثل تابستان که لوبیای به وفور وجود دارد این ترشی را آماده کنید ودر چهار فصل سال با انواع استیک ها ، غذاهای محلی و غیرمحلی نوش جان نمایید .برای زیبایی ظاهری ترشی می توانید هویج را پس از پوست گرفتن وپخته شدن قالب های کوچک گل بزنید ولایه به لایه لوبیای سبز گل های از هویج خوش رنگ نیز با آن مخلوط نمایید .تا بر زیبایی آن افزوده شود.
گوینده:پوران حاجتی