جهش تولید | یک‌شنبه، ۱۱ آبان ۱۳۹۹

ترشی شیرازی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ترشی شیرازی

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

 

مواد لازم :

گل کلم 250 گرم

گوجه فرنگی سفت 3 عدد

فلفل سبز تند 100 گرم

نمک ، سرکه سفید به اندازه لازم

طرز تهیه :

گل کلم را به صورت گل های خلی کوچک خرد کنید ، دانه های وسط گوجه را خارج کرده و سپس بصورت نگینی خرد کنید ، فلفل ها را بصورت حلقه ای خرد کنید ، داخل یک شیشه تمیز ابتدا حدود 4 سانت گل کلم بریزید ، 3 سانتی متر گوجه و 2 سانتی متر فلفل سبز بریزید این کار تا جایی که شیشه پر شود انجام دهید سپس مقداری نمک بریزید و شیشه را با سرکه پر کنید و در جای خنک نگهداری کنید بعد از یک هفته قابل مصرف است .

 

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي