رونق تولید ملی | دوشنبه، ۲۸ بهمن ۱۳۹۸

ترشی بندری «جنوبی » - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ترشی بندری «جنوبی »

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی

مواد لازم:
-    تمبر هندی یک بسته
-    موسیر 50 گرم
-    هویج 3 عدد
-    خیار 3 عدد
-    رب انار ترش یک لیوان
-    بادمجان 3 عدد
-    سیر 1 بوته
-    کرفس 3 شاخه
-    گل کلم 1 کیلوگرم
-    فلفل سبز ریز 50 گرم
-    سیب زمینی ترشی ( یارالماسی ) 500 گرم
-    ادویه ترشی 2 قاشق غذاخوری
-    گوجه فرنگی سبز (کال) 5 عدد
-    آب گوجه فرنگی قرمز و غلیظ 1 لیوان
-    سبزیجات معطر خشک 1 لیوان
طرز تهیه :
ابتدا فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک روی حرارت بجوشانید تا نرم شود ، تمبر هندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید ، بطور کامل هم بزنید و سپس آن را درون صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید . گوجه فرنگی ها را نگینی خرد کنید هویج و سیب زمینی ترشی و سیر پوست گرفته را خرد کنید
برگ های کرفس را جدا کرده و به اندازه هویج ریز خرد کنید خیار سبز را با پوست خرد کنید ، موسیر را خرد کنید ، بوته های گل کلم را هم خرد کنید سبزیجات خشک معطر را با نمک اضافه کنید ، بادمجان را با پوست یا بدون پوست خرد کرده با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود . به مواد مخلوط اضافه کنید، ادویه ، رب انار و آب گوجه فرنگی ، تمبر هندی و سرکه ر اضافه کرده مخلوط را در شیشه در دار بریزید و تا انتها سرکه بریزید و سپس با انواع غذاهای محلی یا گوشتی سرو نمایید .

 

نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي