ترشی بندری «جنوبی » - نمایش محتوای تولیدات ویژه
ترشی بندری «جنوبی »
مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی
مواد لازم:
- تمبر هندی یک بسته
- موسیر 50 گرم
- هویج 3 عدد
- خیار 3 عدد
- رب انار ترش یک لیوان
- بادمجان 3 عدد
- سیر 1 بوته
- کرفس 3 شاخه
- گل کلم 1 کیلوگرم
- فلفل سبز ریز 50 گرم
- سیب زمینی ترشی ( یارالماسی ) 500 گرم
- ادویه ترشی 2 قاشق غذاخوری
- گوجه فرنگی سبز (کال) 5 عدد
- آب گوجه فرنگی قرمز و غلیظ 1 لیوان
- سبزیجات معطر خشک 1 لیوان
طرز تهیه :
ابتدا فلفل های سبز قلمی را با کمی سرکه و نمک روی حرارت بجوشانید تا نرم شود ، تمبر هندی را درون ظرفی ریخته و مقداری سرکه روی آن بریزید ، بطور کامل هم بزنید و سپس آن را درون صافی بریزید و هسته های آن را جدا کنید . گوجه فرنگی ها را نگینی خرد کنید هویج و سیب زمینی ترشی و سیر پوست گرفته را خرد کنید
برگ های کرفس را جدا کرده و به اندازه هویج ریز خرد کنید خیار سبز را با پوست خرد کنید ، موسیر را خرد کنید ، بوته های گل کلم را هم خرد کنید سبزیجات خشک معطر را با نمک اضافه کنید ، بادمجان را با پوست یا بدون پوست خرد کرده با کمی سرکه بجوشانید تا نرم شود . به مواد مخلوط اضافه کنید، ادویه ، رب انار و آب گوجه فرنگی ، تمبر هندی و سرکه ر اضافه کرده مخلوط را در شیشه در دار بریزید و تا انتها سرکه بریزید و سپس با انواع غذاهای محلی یا گوشتی سرو نمایید .
نوع: توليد ويژه صوتي
موضوع : آشپزي