جهش تولید | پنج‌شنبه، ۱ آبان ۱۳۹۹

ترشی بامیه - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ترشی بامیه

Loading the player...

مواد لازم بامیه 1 کیلو گرم سیر 4 حبه ترخون و جعفری تازه 50 گرم – نعناع خشک یک قاشق غذا خوری- فلفل دلمه ای قرمز یک عدد و سرکه سفید به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا دم بامیه را بگیرید و خوب بشویید و بگذارید بامیه ها کاملا خشک شود . می توانید بامیه ها را روی پارچه تمیز پهن کنید تا خشک شود فلفل دلمه ای را خوب تمیز کنید ، تخم آن را دور بریزید ، شویید و بگذارید کاملا خشک شود و سپس به صورت نگینی و درشت خرد کنید . مقداری از بامیه و فلفل دلمه ای را درون شیشه خشک بریزید بعد سیر حلقه ای خرد شده جعفری و ترخون را به همراه نعناع خشک اضافه کنید در انتها سرکه سفید رابریزید ، در شیشه را محکم ببندید و حداقل 15 روز بعد می توانید از این ترشی استفاده کنید.

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

کاری از :پوران حاجتی