جهش تولید | یک‌شنبه، ۴ آبان ۱۳۹۹

ترشی بادمجان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ترشی بادمجان

Loading the player...

بادمجان قلمی (بدون دانه)20عدد , سبزی های محلی ومعطر خشک شامل (نعناع وپونه و سبزی محلی چوچاق یادر غیر دسترس بودن سبزی های معطر دلخواه ) 250گرم  سیرخشک 3بوته  نمک به اندازه دلخواه   سرکه به میزان لازم
طرزتهیه :برای آماده سازی ترشی بادمجان بهتر است از بادمجان های قلمی که دارای تخم نیستند ومعمولاً در فصل پاییز فراوان یافت می شوند استفاده کنید .دم بادمجان ها را طوری ببرید که سر بادمجان کنده نشود سپس آن را شسته واز پهلو با نوک کارد یک شکاف کوچک بدهید .بادمجان ها را در ظرف لعابی بریزید وروی آن ها کمی سرکه ریخته وروی حرارت قرار دهید تا در سرکه بجوشد و پخته ونرم شود سپس آن را از صافی عبور داده ودرون مجمعه یا سینی بزرگ بچینید ویکی ، دو روز در هوای آزاد ومقابل آفتاب قرار دهید تا کمی خشک شود .سیرها را پوست گرفته وکمی ریز کنید سپس با سبزیجات ومقداری نمک مخلوط نمایید شکاف کوچک شکمی بادمجان را با دست کمی باز کرده واز این مخلوط سیر وسبزیجات ونمک وادویه داخل شکم بادمجان را پر نمایید ودر انتها دو لبه چاک شکمی بادمجان را با فشار انگشت بهم جفت کنید ودر شیشه دهانه گشاد در دار که به زبان محلی گیلکی «نوقولدان »گفته می شود بچینید در انتها سرکه را تا حدی که روی آن ها را بگیرد ، بریزید درب آن را محکم ببنید ودر جای خنک نگهداری کنید این ترشی محلی خوشمزه در طی یک الی دو هفته آماده می شود می توانید در کنار انواع غذاهای محلی مثل باقلا قاتوق , میرزاقاسمی وغذاهای گوشی غیرمحلی مثل استیک ها وماهی نیز نوش جان کنید
نکته : میتوانید به جای آنکه بادمجان را با سرکه بپزید 1 لیوان سرکه را با آب مخلوط کرده وبپزید در این صورت شما سرکه کمتری مصرف نموده اید .

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

کاری از :پوران حاجتی