رونق تولید ملی | سه‌شنبه، ۶ اسفند ۱۳۹۸

ترشی بادمجان - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ترشی بادمجان

Loading the player...

مربی کارشناس آشپزی :خانم پوران حاجتی


مواد لازم:
-    بادمجان 2 کیلوگرم
-    سیر خشک نیم کیلو گرم
-    نعنا و پونه ی خشک 1 لیوان پُر
-    سرکه
-    نمک و گلپر به اندازه لازم
طرز تهیه :
-    ابتدا دُم بادمجانها را بگیرید با 3 لیوان سرکه و 4 لیوان آب بپزید ، بعد از سرد شدن وسط بادمجان را مدل نان ساندویچی شکاف دهید ، در سینی پهن کنید در آفتاب خشک کنید بعد سیر خرد شده به همراه نمک و نعنا و پونه ی خشک ، کمی گلپر مخلوط کنید وسط شکاف بادمجان ها را از این مواد پُر کرده در شیشه ای بچینید سرکه را تا انتهای مواد بریزید سپس درشیشه را محکم ببندید بعد از آماده شده و حداقل یک هفته بعد آن را با انواع خورش های محلی و غیر محلی نوش جان کنید .


نوع: توليد ويژه صوتي

موضوع : آشپزي