جهش تولید | چهارشنبه، ۵ آذر ۱۳۹۹

ترشه تره - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

ترشه تره

ترشه تره


مواد لازم

1_ سبزي _ يك كيلو: جعفري, تره, گشنيز, نعناع , كمى اسفناج و كمى خلواش(خنش) اگر در دسترس باشد

2_ سير _? يك و نيم بته

3_ برنج _ يك قاشق غذاخوري

4_ تخم مرغ _ 4 عدد

5_ آب نارنج يا آبغوره _ يك فنجان(تا حدي كه ترش شود)

6_ روغن يا كره _ تقريبا 200 تا 250 گرم

7_ زردچوبه, فلفل و نمك _ به اندازه كافى

طرز تهيه

سبزي را تميز كرده و شسته, ريز خرد ميكنيم و با يك قاشق برنج شسته شده و با دو سه ليوان آب مى پزيم. بعد سير را پوست كنده و با كمى نمك با گوشت كوب له ميكنيم و با كره يا روغن و كمى زردچوبه تفت ميدهيم تا طلايى شود. وقتي كه سبزي پخت نصف از سير سرخ شده را به آن اضافه كرده و در بقيه سير كمى ديگر روغن ريخته, تخم مرغ ها را در آن شكسته و سرخ ميكنيم, تخم مرغهاي سرخ شده را همراه با نمك و فلفل و آب نارنج به سبزي اضافه كرده يكى دو جوش كه زد و خورش جا افتاد برميداريم. آب اين خورش نبايد زياد باشد. آن را بدون سبزي خلواش هم ميتوان تهيه نمود

توضيح: در غرب گيلان و شرق مازندران مقدار كمى گوشت استخواندار(استخوان قلم) را حدود 10 دقيقه تا يك ربع در آب كم پخته و به مايع خورش اضافه ميكنند