جهش تولید | پنج‌شنبه، ۷ اسفند ۱۳۹۹

ترشه آش - show-content

 

 

نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

ترشه آش

ترشه آش


براى 9 نفر
مواد لازم
1_ گوشت _ يك كيلو
2_ نخود و لوبيا _ مجموعا 150 گرم
3_ باقلا يا پاچ باقلا _ نيم كيلو
4_ تره و جعفرى و گشنيز و اسفناج و نعناع و خلواش(خنش) _ مجموعا 1.5 كيلو
5_ برنج _ 250 گرم
6_ گوجه سبز ريز خيلى ترش(جنگلى) _ يك كيلو
7_ سير براى سيرداغ روى آش _ 2 بته
طرز تهيه
گوشت را تكه تكه  مي  كنيم, همراه نخود و لوبيا  مي  گذاريم تا كاملا بپزد. باقلا را از پوست اول در مي  آوريم و با پوست دوم با مقدارى آب  مي  پزيم. سبزى را خرد كرده  مي  گذاريم بپزد. برنج را به آن اضافه  مي  كنيم وقتى كه كاملا پخت همه مواد را با هم مخلوط  مي  كنيم. گوجه سبز ترش را به آن اضافه كرده,  مي  گذاريم با هم در حرارت ملايم بجوشد تا آش كاملا پخته شده و جا بيفتد. نمك و فلفل زده بر مي  داريم. روى آن قدرى نعنا و سير داغ  مي  ريزيم. اين آش ترش را به عنوان عصرانه با برگ ترب و ماهي  شور صرف  مي  كنند و از طرف دوستان و فا ميل معمولا براى خانمهاى باردار به عنوان ويارانه تهيه  مي  شود