جهش تولید | یک‌شنبه، ۹ آذر ۱۳۹۹

ترب - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ترب

Loading the player...

استاد  « گل گلاب » ( گیاه شناس معروف ) در کتاب « گیاه شناسی » خود از ترب چنین یاد می کند : ترب در سفره گیلانی ها ، به اقتضای این که برنج پای ثابت غذا است ، از واجبات است ! بخصوص که بعضی از خورشت ها مثل باقالا قاتوق ( به اعتقاد برخی شکم پرست ها !) بدون ترب اصلا مزه ندارد . ترب گیلان اگر پوک نباشد (و به اصطلاح گیلکی لار lar  نباشد ) خوش طعم و شیرین و آبدار است و به همین خاطر در سایر جاها خواهان بسیار دارد . ترب به رنگ های سفید ، قرمز ، صورتی ، سیاه به عمل می اید . محصول سفید بیش از سیاه و صورتی است . سیاه آن خاصیت دارویی دارد. بردن چند عدد ترب سفید و در میانش یک ترب سیاه سوغاتی  خودمانی و درون فامیلی است.

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : اطلاعات عمومی

کاری از :پوران حاجتی