جهش تولید | سه‌شنبه، ۱۱ آذر ۱۳۹۹

ترافل مغز دار خرمایی - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

ترافل مغز دار خرمایی

Loading the player...

دانلود

مواد لازم:
خرما 400 گرم
گردوی پودر شده 60 گرم
بیسکویت پودر شده 60 گرم
مغز فندق به مقدار لازم
پودر هل و پودر دارچین و پودر کاکائو هر کدام  یک چهارم قاشق چایخوری
کنجد،پودر پسته و پودر نارگیل 
 
 طرز تهیه :
روی  خرما ها آبجوش می ریزیم و 5 دقیقه می گذاریم بماند .سپس به راحتی آنها را پوست گرفته  و هسته آنرا جدا می کنیم و کنار می گذاریم.
سپس بیسکویتها را و گردو را پودر می کنیم  و داخل ظرفی ریخته  و مغز هل و کمی پودر کاکائو و خرمای پوست گرفته شده را به آن افزوده و خوب مخلوط می کنیم .سپس این مواد را به قسمتهای مساوی تقسیم می کنیم و وسط آن مغز فندق می گذاریم و آنرا گرد می کنیم و داخل پودر نارگیل یا پودر پسته می غلتانیم.