جهش تولید | شنبه، ۱۵ آذر ۱۳۹۹

تخم مرغ آب پز وچند نکته مهم - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

تخم مرغ آب پز وچند نکته مهم

Loading the player...

مواد لازم : تخم مرغ 4عدد – قابلمه ای کوچک حاوی آب سرد
طرز تهیه :تخم مرغ ها را در یک قابلمه حاوی آب سرد قرار دهید ، تخم مرغ ها باید کنار هم قرار گرفته و مقدار آب تا حدی باشد که روی آنها را کاملاً فرا بگیرد .درب قابلمه را گذاشته و شعله گاز را زیاد کنید وقتی آب جوشید ، درب قابلمه را بردارید .اما همچنان اجازه دهید آب در حال جوشیدن باشد .این موضوع که تخم مرغ ها چند دقیقه باید در آب در حال جوش باقی بمانند کاملاً اختیاری است اما می توان گفت در مورد یک تخم مرغ 60 گرمی سه دقیقه جوشیدن موجب می شود تخم مرغ حالت عسلی پیدا کند .با 5 دقیقه جوشیدن ، سفیده تخم مرغ سفت شده و زرده نیز کم کم شروع به سفت شدن می کند و با 10 دقیقه جوشیدن ، تخم مرغ کاملاً سفت می شود .
نکاتی جهت اطلاع شما :
برای جدا کردن پوسته سفت تخم مرغ آب پز ابتدا آنها را از آب جوش خارج کرده ، پوسته تخم مرغ را ترک بدهید و بلافاصله آن را وارد ظرف آب سرد کنید .این کار از تغییر رنگ دادن زرده تخم مرغ جلوگیری می کند .هر قدر تخم مرغ با سرعت بیشتری سرد شود .جدا شدن پوسته آن راحت تر است برای اطلاع از سالم بودن تخم مرغ خام ، آن را در یک ظرف آب سرد وارد کنید به طوریکه تخم مرغ کاملاً در آب سرد غوطه ور شود . اگر تخم مرغ کاملاً در آب غوطه ور باقی بماند ، تازه است ولی اگر روی آب شناور شد ، از آن استفاده نکنید ، هرگز نباید تخم مرغی را که تا چند روز پوسته اش ترک دار بوده ، مورد استفاده قرار دهید .راه دوم آن است که به هنگام آشپزی هر کدام از تخم مرغ ها را جداگانه در یک فنجان یا نعلبکی بشکنید و ابتدا از سالم بودن آن اطمینان حاصل کرده سپس از آن استفاده کنید .



نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع :آشپزی

کاری از :پوران حاجتی