تارت پیاز و سیب زمینی

موادلازم برای 6تا8نفر:
آرد گندم 5/1پیمانه معادل 225 گرم –کره سرد خرد شده 125 گرم-زرده تخم مرغ 1عدد –آب یخ زده 3قاشق چای خوری-روغن زیتون 3/1 1 پیمانه معادل 330 میلی لیتر –سیب زمینی پوست کنده وبریده شده به صورت ورقه های نازک 2عدد متوسط معادل 400گرم –پیاز خرد شده 2عدد متوسط معادل 60میلی لیتر – پودر فلفل سیاه کمی 
طرزتهیه :
آرد را درون کاسه ای الک کنید .پس کره را با آورد مخلوط نمایید وهم بزنید .آب را کم اضافه کنید تا حدی که خمیر کاملاً یکدست شود .آرد را گلوله کنید وروی سطح صافی که آرد پاشیده اید خمیر را باز کنید تا نرم شود رویش را با پلاستیک بپوشانید وبه مدت 30دقیقه در یخچال نگهداری کنید .خمیر را روی کاغذ روغنی باز کنید تا به طول 24 سانتی متر برسد .خمیر را روی کف واطراف ظرف مخصوص تارت قرار دهید ، اطراف آن آزاد باشد و لبه های آن را مرتب کنید با چنگال کف خمیر را چند سوراخ ایجاد کنید ومجدداً 30دقیقه در یخچال قراردهید .روی خمیر را با کاغذ مخصوص پخت بپوشانید وسپس روی کاغذ را با برنج یا لوبیای خشک جهت سنگین کردن آن پر کنید .آنگاه درون سینی فر ومدت 10دقیقه در فر نسبتاً داغ بپزید .سپس برنج یا لوبیای را کنار بزنید واز رویش بردارید ، 10دقیقه دیگر یا تا زمانی که نسبتاً سرخ شود به پختن ادامه دهید .سپس کنار بگذارید تا خنک شود تابه ای کم عمق را روی حرارت قرار داده وروغن را گرم کنید .سیب زمینی های ورقه ای خرد شده را در یک لایه درون تابه بریزید وروی حرارت بپزید تا حرارت بردارید .تخم مرغ ، خامه و فلفل را داخل کاسه ای هم بزنید .مخلوط سیب زمینی را با دقت روی خمیری که ابتدا آن را پختید ، بگذارید .مخلوط تخم مرغ را روی سیب زمینی بریزید .ظرف را در فر با حرارت پایین به مدت 35 دقیقه یا زمانی که کاملاً نرم شود قرار دهید .تارت آماده شده است .
 
 

گوینده:پوران حاجتی