تارت پاته جگر - نمایش محتوای تولیدات ویژه
تارت پاته جگر
تارت پاته جگر
Loading the player...
غذای بین المللی
مواد لازم :
سیب زمینی له شده 1 پیمانه
جگر گوسفند یا گوساله 150 گرم
پیاز 4 عدد
جعفری خرد شده 1 پیمانه کوچک
فلفل دلمه ای مربع خرد شده 2 عدد
پنیر پیتزای رنده شده 1 پیمانه کوچک
طرز تهیه : جگر را ریز خرد کرده و کنار بگذارید. پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن ، نمک و زردچوبه سرخ کنید در اواسط طلایی شدن ، جگر خرد شده را به پیاز اضافه کنید جعفری و فلفل دلمه ای خرد شده را هم اضافه کنید و تفت دهید سپس داخل ظرف پیرکس بریزید. سیب زمینی پوره شده را روی آن ها پهن کنید و سپس روی کل مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید . این غذا را به مدت 20 دقیقه در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا به رنگ طلایی در آید و آماده شود.
نوع: توليد ويژه صوتی
موضوع : آشپزی
کاری از :پوران حاجتی