جهش تولید | پنج‌شنبه، ۹ بهمن ۱۳۹۹

تارت پاته جگر - نمایش محتوای تولیدات ویژه

 

 

تارت پاته جگر

Loading the player...

غذای بین المللی

مواد لازم :

سیب زمینی له شده 1 پیمانه

جگر گوسفند یا گوساله 150 گرم

پیاز 4 عدد

جعفری خرد شده 1 پیمانه کوچک

فلفل دلمه ای مربع خرد شده 2 عدد

پنیر پیتزای رنده شده 1 پیمانه کوچک

طرز تهیه : جگر را ریز خرد کرده و کنار بگذارید. پیاز را خرد کنید و با مقداری روغن ، نمک و زردچوبه سرخ کنید در اواسط طلایی شدن ، جگر خرد شده را به پیاز اضافه کنید جعفری و فلفل دلمه ای خرد شده را هم اضافه کنید و تفت دهید سپس داخل ظرف پیرکس بریزید. سیب زمینی پوره شده را روی آن ها پهن کنید و سپس روی کل مواد را با پنیر پیتزا بپوشانید . این غذا را به مدت 20 دقیقه در فر با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا به رنگ طلایی در آید و آماده شود.

 

نوع: توليد ويژه صوتی

موضوع : آشپزی

کاری از :پوران حاجتی